Sint damePensjonister -
gjør opprør mot sviket i Trygdeoppgjøret!

Årets regulering av årets trygdeoppgjør er et kraftig svik mot de aller fleste av våre alderspensjonister. En svekket kjøpekraft er ikke noe annet enn et svik for våre pensjonister og sier noe om hva pensjonistene egentlig har av verdi for Regjeringen, uttaler Pensjonistpartiets leder Einar Lonstad.

Har ikke Regjeringen oppfattet hvem som tross alt har bygd opp velferden i landet – hvem har ikke innbetalt til fellesskapet over et langt yrkesaktivt liv, og som nå blir belønnet med negativ utbetaling i forhold til andre i samfunnet, takket være vedtaket om indeksreguleringen med 0,75 % mindre enn lønnsveksten!

Dette er en skam for Regjeringen og landet – vi trenger nå et nytt pensjonistopprør mot urettferdigheten som etter hvert rammer alle oss pensjonister.

Hadde Pensjonistpartiet vært med i forhandlingsutvalget, hadde vi på lik linje med andre organisasjoner, nektet å signere en slik avtale.

Ytterligere kommentar fra Pensjonistpartiet:

Einar Lonstad, leder, tlf. mobil 90 17 05 95

Kontakt oss på

hovedkontoret

Besøksadresse    
Prinsens gate 3 A,
0154 Oslo

Postadresse         
Postboks 6 Sentrum, 0101 Oslo

Telefon                 
21 42 05 15

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                 

Hjemmeside         
www.pensjonistpartiet.no

 

 

 

Møter

Neste HS møte

Januar 2016


Landstyremøte

 

April 2016
Gardermoen


Landsmøte

4. - 5. juni 2016
Gardermoen

 

Facebook


Web-ansvarlig: Web-gruppe, som består av IT-ansvarlig Ottar Gjermundnes, Web-redaktør Gjert-Are Valberg og e-postansvarlig Torgrim Nordgarden. Ved spørsmål og behov for hjelp, kontakt på mail! Den lokale webmaster har ansvaret for sine fylker og kommuner. Snakk med din fylkesleder og meld deg gjerne til tjeneste. Gi beskjed hvis webkurs ønskes.

Webdesign ©2010-2015 Web Norge. Publiseres med Joomla publiseringsløsning. :-)